Onderhoud van uw printer, fax of kantoormachine

 

SG-Reparatie biedt een totaalpakket aan, waarbij u als klant voortaan te maken heeft met één en dezelfde technicus voor al uw kantoormachines. Dit betekent dat u eenmalig voorrijkosten betaalt en dat de storingen aan verschillende machines door één bedrijf kunnen worden uitgevoerd.

Ter voorkoming van storingen kunt u ook kiezen voor “preventief onderhoud”. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld één maal per jaar preventief onderhoud wordt uitgevoerd aan al uw kantoormachines. Op deze manier voorkomt u storingen die ervoor kunnen zorgen dat het werk binnen uw bedrijf stil komt te liggen. Uiteraard vindt dit alles plaats tegen een speciaal tarief!

Onder preventief onderhoud verstaat SG-Reparatie het in- en uitwendig reinigen van de printer, fax of copier. SG-Reparatie zal trachten de machine, indien mogelijk, in goede staat terug te brengen.Tevens zal de werking van de printer gecontroleerd worden en zullen eventuele reparaties (die buiten het preventief onderhoud vallen) in overleg met de klant worden uitgevoerd.

Door preventief onderhoud uit te voeren wordt voorkomen dat er onnodig slijtage aan de machines optreedt waardoor de machines langer probleemloos zullen werken.

Contact

S&G-Office Reparaties
Jacob de Bijestraat 8
3791 AS Achterveld


Tel : 06-41764789
Fax: 0342-450291